5 kommenttia artikkeliin ”Perhesuunnitteluvirhe”

 1. Mielestäni sanan hauskuus on vähän hukassa. Kuvassa on normaali suurperhe, mutta suunnitteluvirhe ei ilmene kuvasta mitenkään.

  Vastaa
 2. @admin
  Perhesuunnittelu on muutakin kuin syntyvyyden säännöstelyä, esimerkiksi pohtimista missä vaiheessa lapset hankitaan. Joillekin pariskunnille iso perhe ei ole suunnitteluvirhe vaan toteutunut unelma. Kuvassa ei mielestäni siksi ole mitään hauskaa. Käsitteenä suunnitteluvirhe on abstrakti ja tulkinnanvarainen. Arkkitehdin luomus voi olla yhden mielestä erinomainen ja toisne mielestä suunnitteluvirhe. Minun pointtini tässä on, että kannattaa piirtää konkreettisia asioita. Onhan joku viitekorkokenkä kiva sana, mutta ei sitä voi piirtää, koska viitekorko on abstrakti käsite.

  Vastaa
 3. Plääh, toisilla on pipo kireellä, toisilla ei. Ja kyllä viitekorkokengänkin voi piirtää, jos on mielikuvitusta. täänki sivuston tarkotus on viihdyttää ihmisiä, jos ei viihdy voi myös surffailla muualle. -Kaikella kunnioituksella, Antti.-

  Vastaa
 4. @Antti Lampinen
  Noh, ei tässä sentään ole pipo kireällä, enintään vähän ovat poropeukaloruuvit löysällä. Minunkin mielestäni tämän sivuston tarkoitus on viihdyttää ihmisiä. Juuri siksi laitoinkin adminille palautetta tästä kuvasta ja yritin vinkata että viihdyttävämpiä kuvia ja tarkempaa suodatusta aihevalintoihin. Järjettömiä yhdyssanoja kun piisaa tuhansia ja piirrettävää riittää.

  Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.