6 kommenttia artikkeliin ”Naamarajajääkäri”

 1. @lefa
  Siitä sopii syyttää äänestäjiä – siis jos kuvan aiheet aiheuttavatkin mielipahaa. Eihän sellainen äänestys ole äänestys, missä voittajia ei valittaisi.. Kuppi voisi olla välillä puoliksi täynnäkin? :P

  Vastaa
 2. @admin
  Eivät nämä kuvat mielipahaa aiheuta, vaan tylsistymistä. Jos tylsiä kuvia on liian usein, niin kävijät kaikkoavat sivustolta. Onhan täällä joskus oikeita helmiäkin joukossa. Jotenkin vaan tuntuu, että taso olisi tippunut viimeaikoina.

  Vastaa
 3. @ lefa
  No se on ikävä kuulla. Tosin kuka tahansa, kuka kokeilisi ideoida&piirtää n. 800 kuvaa, mistä jokainen onnistuu naurattamaan kaikkia vedet silmissä, huomaisi todennäköisesti sen toisinaan suhteellisen *haastavaksi*. Mutta kyllähän näillä palautteilla taas jaksaa ilolla vääntää! :)

  Vastaa
 4. @admin
  Olet oikeassa ettei kukaan voi aina onnistua täydellisesti ja kun vielä hyvästä huumorista on jokaisella oma mielipiteensä. Ei tarkoitukseni olekaan moittia työsi laatua. Piirrät tosi hyvin. Tarkoitukseni oli vinkata, että aihevalintoja voisi miettiä tarkemmin kun hyviä piirtämättömiä sanoja riittää.

  Laita kuville kaksi tähtisarjaa, toinen piirokselle ja toinen aiheelle. Sitten saat palautetta erikseen piirosjäljestä ja aiheen nasevuudesta. Nyt kuvalle annettusta yhdestä tähdestä ei voi pääätellä missä oli vikaa. Harva lukija viitsii kommentoida, mutta noita tähtiä napsutellaan kyllä enemmän.

  Vastaa
 5. @ sunzun
  Tässä onkin käytössäni sellainen ”taktiikka”, että en halua piirtää ensin kaikkia helppoja, härskejä ja ”herkullisia” aiheita, koska mitä jää tulevaisuuteen? Silloinhan jo piirroksien aiheet laskisivat tasaisesti. Nyt niiden aiheita on mahdoton etukäteen arvailla – ja ehdotuksiahan otetaan aina ja edelleen vastaan! ;)

  Mutta palautteesi on kehittävänä otettu vastaan. Tosin olisin toki toivonut sen alunperin olevan enemmän tämän viimeisimmän tyylinen. :)

  Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.