3 kommenttia artikkeliin ”Avioliittofuusio”

 1. Mitä tarkoittaa liittofuusio? Olisi parempi ottaa näihin piirroksiin mukaan ymmärrettäviä sanoja, eikä keksiä tämmöisiä outoja virityksiä. Kunnollisia hauskojakin sanoja on piirtämättä tuhansia. Jätetään tämmöiset roskasanat sinne sanojen puujalkapuolten laariin. Piirretään ne sitten vasta lopuksi kun kaikki kunnolliset sanat on piirretty ensin.

  Vastaa
 2. @ rotten-eye
  Jaa-a.. minä kun en ”tuomitse” ehdotettuja sanoja, vaan vain piirrän ne (jos ne vain on ”oikein” -vaikka siinäkin on välillä menty metsään puujalkapuolilla :) )…jotkut muut sitten tuomitsee. [PS. Liittofuusiossa yhdistyy (edustus-/ammatti-/jne)liittoja, muodostaen yhdessä jonkin _yhden_ liiton.]

  Vastaa
 3. @admin
  Vähän tuollaista ounastelinkin. Liitofuusio on abstrakti juttu, eikä sen piirtämisessä ole mielestäni järkeä. Vaikka muut eivät kehtaakaan kommentoida, näet kuvan saamista tähdistä ja tähtien lukumäärästä, että kuvatus ei onnistunut tällä kertaa.

  Jos laittaisit erikseen (ei porno)tähtiarvostelut kuvan toteutukselle ja aiheen osuvuudulle, niin näkisit siitä, että piirrosjälkeäsi arvostetaan, vaikka kuvien aiheet ovat välillä tuolta ahterin seudulta kotoisin. Piirosjälki-istuntoa ei siis ole tulossa.

  Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.